Scania utser Netgroup till Preferred Supplier

Scania utser Netgroup till Preferred Supplier

Onsdag, feb 8, 2017

Netgroups fokus att växa inom landets andra stora fordonsregion, har givit resultat. Nu är det officiellt att Netgroup vinner ett flerårigt ramavtal med Scania. Avtalet är ett resultat av ett omfattande utvärderingsarbete från Scania av befintliga och nya leverantörer. Netgroup är en utav de leverantörer som får fortsatt förtroende och blir Scanias preferred supplier inom Time & Material.

Vi är mycket glada och stolta inför det fortsatta förtroendet vi fått som preferred supplier till Scania. Vår unika sammansättning och förmåga att handplocka spetskompetens från en rad olika teknikområden, har varit avgörande för att vi nu får förmånen att långsiktigt samarbeta med Scania. Avtalet ger oss kraft att satsa ytterligare i regionen och vi ser verkligen fram emot ett nära samarbete med Scania framöver– Per Skogum, CEO.

Netgroup är ett nätverksbolag som består av flera nischade teknikföretag inom fordonsindustrin och är idag ett utav branschens absolut största bolag. Vi består av ett antal autonoma och högst specialiserade bolag som bestämt sig för att samarbeta. Varje bolag tävlar dessutom mot de tuffaste konkurrenterna inom sitt område varje dag – året om. Tack vare vår sammansättning kan vi handplocka den perfekta konstellationen av specialister för varje unikt uppdrag. I verktygslådan finns över 1200 teknikkonsulter som brinner för att lösa alla våra kunders tänkbara – och otänkbara – utmaningar.