Nebula tillför ny kompetens till Netgroup

Netgroup+Nebula! Vi är glada att kunna presentera Nebula som ny qualified member i Netgroup. Med Nebula ombord kommer vi ytterligare att stärka vår kompetens och vårt kunderbjudande inom mjukvaruutveckling med tyngdpunkt på molntjänster, system saftey och cyber security. Nebula har personal i ett flertal länder och breddar därmed Netgroups erbjudande av off-short lösningar, vilket efterfrågas av våra kunder.

“Vi är väldigt glada att bli en del av gemenskapen i Netgroup, tillsammans kommer vi kunna skapa ännu mer värde för våra kunder inom fordonsindustrin.

Nebula Automotive kommer framförallt att bidra med spetskompetens inom mjukvaruutveckling – allt från applikationer och molntjänster till inbyggda system, systemarkitektur / system design, system safety och cyber security. För att säkerställa den allra bästa kompetensen så rekryterar vi talanger globalt, därav har vi personal i flera olika länder över hela världen och erbjuder effektiva off-shore lösningar.

Nu börjar ett nytt spännande kapitel för oss där vi ser fram emot att samarbeta med de övriga partnerbolagen inom Netgroup och skapa nya innovativa lösningar.”

— Magnus Wallin, Co-CEO, Nebula Automotive