Vi är Netgroup

Handplockade team förverkligar dina visioner

Du vet det och vi vet det. Fordonsindustrin är under förändring. Ny teknik och nya förväntningar utmanar både våra arbetssätt och våra produkter. Behovet av teknisk skicklighet och visionär framsynthet har aldrig varit större.

Netgroup är en stark konstellation av nätverkande teknologiföretag. Som grupp är vi 100% dedikerade till fordonsindustrin. Oavsett vilken typ av uppdrag du ger oss kan vi sätta ihop ett team av specialister som uppfyller och överträffa dina förväntningar.

Spets

Vad är vår främsta styrka? Att vi alltid har det perfekta teamet för dina behov. Hos oss finns 1 200 teknikkonsulter med spetskompetens som brinner för att anta din utmaning.

Hunger

Vad gör oss unika? Vi är ett antal specialiserade företag som beslutat oss för att tillsammans fokusera 100% på fordonsindustrin. Konkurrensen är hård, men att tävla och vinna mot de bästa inom våra specialområden är en del av vår vardag.

Dynamik

Varför ska du lita på oss? Vi är entreprenörer ut i fingerspetsarna och oberoende av externa aktieägare. Det ger oss frihet att ta oss an uppdrag på alla nivåer utan andra kriterier än våra kunders bästa.

Qualified members

Netgroups erbjudande är baserat på våra företags samlade erfarenhet. Tillsammans har vi enorm kunskap inom en mängd specialområden och sätter samman exakt den konstellation av specialister ditt uppdrag kräver. Vi hanterar allt från stora komplexa projekt till onsitelösningar med enskilda konsulter. Läs mer om våra medlemmar här.

Hör gärna av dig så pratar vi mer